Ik sta voor u klaar!

Wat kan ik voor u betekenen?

Of het nu gaat om de aankoop, verkoop, schenking of erfenis van een onroerend goed, om de waarde van je woning te berekenen, dan doe je best beroep op een professionele schatter.

Als schatter/vastgoedexpert ben ik daarom de geschikte persoon om u een nauwkeurige indicatie te geven over de waarde van uw woning of om een nauwkeurige plaatsbeschrijving op te maken!

Mijn ervaring berust niet enkel op theoretische kennis. Door de jaren heen deed ik zelf ook al heet wat praktische ervaring op met het zelf kopen, renoveren en verkopen van enkele kleine projecten. Zelf stak ik hier ook altijd de handen voor uit de mouwen. Deze ervaring op de werkvloer is ook van onschatbare waarde in het herkennen van vakwerk.

Om tot een uitgebreid en gefundeerd schattingsverslag te komen ga ik als volgt te werk :

  • Eerst organiseren we een plaatsbezoek waarbij er een grondige rondgang van de woning gebeurt. Elke ruimte wordt gefotografeerd en opgemeten
  • Tijdens de opmaak van het verslag worden de kadastrale gegevens, bouwplannen en stedenbouwkundige inlichtingen geanalyseerd en verwerkt
  • Om tot een nauwkeurige waardebepaling te komen wordt een analytische en vergelijkende methode gebruikt om tot een waardering te komen.
  • Het rapport wordt u dan digitaal en per post toegestuurd. Dit rapport kan gebruikt worden voor de aanvraag van een hypothecaire lening, een onderhandelingsmiddel bij de aan- of verkoop van een woning, bij een vereffening-verdeling, bij gerechtelijke opdrachten, voor de schenking of successiebelasting van een onroerend goed.
Contacteer ons

Stel ons uw vraag!

Adres


Wilgenwad 16
8200 Brugge (Sint-Andries)